Langdon Duty Management Systems

Langdon Systems heeft zich sinds 1984 gespecialiseerd in het creëren en leveren van toonaangevende Duty Management Systemen aan de internationale handelsmarkt. We zijn reeds meer dan 15 jaar actief op de Nederlandse markt en vanuit ons kantoor in Veldhoven kunnen we uitstekend in de behoefte van onze klanten voorzien.

Onze flexibele, allesomvattende software oplossingen zijn ontworpen met uw bedrijf in het achterhoofd. Ze helpen u de douane wetgeving na te leven, geven u meer controle over uw import en export stromen en hebben een minimale impact op uw bedrijfsprocessen.

Bij Langdon Systems houdt ons deskundige en ervaren team continu de ontwikkelingen en nieuwe initiatieven in ons vakgebied in de gaten. Zo kunt u er zeker van zijn dat wanneer er veranderingen optreden, zoals de introductie van het Aangiftesysteem (AGS), wij u een volledig compliant en betrouwbare oplossing bieden die altijd in uw behoeften zal voorzien.

We begrijpen dat douanewetgeving ingewikkeld is. Heeft u advies nodig over een douane kwestie? Geen probleem, onze in-huis douane specialisten zijn experts in hun vakgebied en zullen u de ondersteuning bieden die u nodig heeft.

Mocht u verdere informatie nodig hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

Welkom bij Langdon Systems!