Langdon Systems heeft een sterke reputatie als expert opgebouwd wanneer het aankomt op douanewetgeving en procedures. We zijn niet enkel een leverancier van toonaangevende douanesoftware oplossingen. Onze allround kennis van de douane wereld is ongekend in ons vakgebied.

Onze douane experts bieden een waardevol advies over onderwerpen van entrepots en compliance tot initiatieven met als doel u geld te besparen op de betaling van invoerrechten. En natuurlijk hebben ze een diepgaande kennis van alle regimes die op dit moment door de douane erkend zijn.

Het Insight gedeelte van onze website biedt ons de mogelijkheid om de kennis en ervaring te delen met onze bestaande en mogelijke klanten. Onze Blog pagina geeft de visie van Langdon op wat vaak een gecompliceerd en verwarrend onderwerp kan zijn. Af en toe zullen er informatieve artikelen van gastschrijvers zijn waarbij u mogelijk voordeel kan halen uit hun aanzienlijke ervaring in de douanewereld. U kunt ook op de hoogte blijven van het laatste Langdon Systems en douanegerelateerde nieuws op onze Nieuws pagina.

U kunt ook op de hoogte blijven door u hieronder in te schrijven voor onze nieuwsbrief of door ons te volgen op  LinkedIn, Google+ en Twitter.