Langdon Systems is een softwareleverancier gevestigd in Nederland en Engeland. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van Duty Management Systemen in Europa.

Simpel gezegd is het leveren van hoogstaande, douane compliant, multifunctionele duty management systemen de enige reden van ons bestaan. Het is het enige wat we doen. Het is het enige dat we ooit gedaan hebben.

En u kunt er zeker van zijn dat we weten waar we het over hebben. Sinds de oprichting van Langdon Systems in 1984 hebben we een enorme hoeveelheid aan kennis in douane- en accijnswetgeving opgebouwd, alsmede in invoer-, uitvoer- en opslagprocessen, documentatie en douanetarieven. Onze douane specialisten zijn erkende experts in hun vakgebied en zijn te allen tijde beschikbaar om uw douane gerelateerde vragen te beantwoorden.

Langdons team van professionals creëert en ontwikkelt allesomvattende douane software oplossingen die eenvoudig te gebruiken zijn. Het breda scala aan douaneprocedures kan hierbij geïntegreerd worden maar ook zijn er systemen beschikbaar die zich richten op één enkele stroom ten behoeve van bijvoorbeeld importerende en/of exporterende bedrijven.

Door de combinatie van onze standaard software en eventueel maatwerk is een nieuw project nooit een routine voor ons. We werken altijd nauw samen met onze klanten om tot de optimale oplossing te komen. Door naar u te luisteren en uw huidige bedrijfsprocessen te begrijpen, zullen we in staat zijn om uw behoeften te identificeren en u de meest effectieve manier te adviseren op welke u uw doelen kunt behalen.

Samenvattend, we vinden het erg belangrijk om u de best mogelijke service te bieden en daarmee een basis te leggen voor een langdurige relatie.