We weten dat we beoordeeld worden op de kwaliteit en bruikbaarheid van onze producten, van beproefde entrepot oplossingen tot onze laatste AGS3 ontwikkeling.

De hoeksteen van onze douane technologie is onze entrepot oplossing. Door deze jarenlang bij te schaven en te leveren aan vele klanten, in vele verschillende markten, zijn we er terecht trots op en geloven we oprecht dat het de beste oplossing in de markt is.

Dus wat zoekt u in een Duty Management Systeem?

Dat het compliant dient te zijn vanaf de start staat in ieder geval vast. Maar de typische Langdon klant vereist veel meer van haar oplossing dan enkel compliance. We bieden plugins voor ieder douane regime, van kitting tot het aansturen van export transacties in AGS en NCTS.

Het Langdon entrepot is uitgegroeid tot veel meer dan enkel een interface met de douane middels de GPA. We bieden nu standaard een rijke functionaliteit, welke u helpt controle te houden over wat een complex proces kan zijn.

Van dagelijkse voorraadvergelijkingen tot alerts per e-mail tot gedetailleerde liability rapporten over uw voorraad, we bieden een complete range aan tijd- en werkbesparende processen. Omdat online handel toeneemt en transactie volumes groter worden, biedt ons systeem u de mogelijkheid om enorme volumes te verwerken en tegelijkertijd uw headcount onder controle te houden.

We begrijpen dat uw processen waar mogelijk geautomatiseerd moeten worden en dat dit kan door een goede integratie met uw operationele systeem te bewerkstelligen. Onze verfijnde oplossingen zijn ontworpen om dit te faciliteren, met een geringe impact op uw huidige procedures.

Dit alles gecombineerd met ons deskundige en ervaren team garandeert u een compleet pakket, of, nog belangrijker, een totale oplossing!